ΕΠΕΛΕΞΕ ΥΛΙΚΟ
Κατηγορίες
Newsletter Περισσότερα
Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

Το STUDIO LENA είναι ένα εργαστήριο κεραμικής που ασχολείται με την κατασκευή διακοσμητικών (decore) μπάνιου-κουζίνας, διακοσμητικών δαπέδου εσωτερικού-εξωτερικού χώρου, καθώς και αξεσουάρ μπάνιου και νιπτήρων.

Mέσα στις εγκαταστάσεις των 2500 m² υπάρχει Τμήμα έρευνας διακόσμησης που αναδεικνύει τις επικρατούσες τάσεις της μόδας.
Το Τμήμα σχεδιασμού εφαρμόζει τις τάσεις αυτές , οι οποίες στη συνέχεια υλοποιούνται από τα Τμήματα κοπής πλακιδίων, συναρμολόγησης ψηφιδωτών, σειριγραφίας, χειροποίητης επισμάλτωσης, σταθεροποίησης σμάλτων 750° C -1100° C και τέλος, από το Τμήμα συσκευασίας. Βασικός είναι ο ρόλος του Τμήματος ελέγχου ποιότητας, το οποίο παρακολουθεί τη διαδικασία παραγωγής σε όλα τα στάδιά της.

Τα χειροποίητα ψηφιδωτά δαπέδου απαιτούν μεγάλη δημιουργικότητα και ακρίβεια για τη σύνθεση και την κατασκευή τους.
Γεωμετρικά σχήματα, πέταλα λουλουδιών και πολλά άλλα σχέδια δημιουργούνται από χειροκίνητο μηχάνημα κοπής, ώστε να αποδοθεί στο μέγιστο η λεπτομέρεια.

Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό και ο κατάλληλος μηχανολογικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας δίνουν αποτελέσματα υψηλών προδιαγραφών.
Γεωμετρικές ψηφίδες διαφόρων διαστάσεων κόβονται παραγωγικά πετυχαίνοντας όχι μόνο την ακρίβεια των σχημάτων, αλλά και το καλύτερο δυνατό οικονομικό αποτέλεσμα.

Προσέχουμε ιδιαίτερα την ποιότητα και τις αποχρώσεις των σμάλτων, δημιουργώντας ζωντανά και φωτεινά χρώματα, κατάλληλα για minimal ή roustic διακοσμητικά.
Το Τμήμα χειροποίητης επισμάλτωσης απαρτίζεται από άτομα έμπειρα, τα οποία εργάζονται με αγάπη και ζήλο, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους.

Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Banner Δεξί 2 [200xX]
Banner Δεξί 1 [200xX]