ΕΠΕΛΕΞΕ ΥΛΙΚΟ
Κατηγορίες
Newsletter Περισσότερα
ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
 

To Studio Lena είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, που εδώ και 25 χρόνια εξειδικεύεται στη διακόσμηση κεραμικών πλακιδίων.

Ο Νίκος και η Λένα Παραδείση, θεμελιωτές της εταιρείας, έχοντας τις κατάλληλες γνώσεις, την εμπειρία που έχουν αποκομίσει μέσα από την επί σειρά ετών δραστηριότητά τους και τις εξελιγμένες απόψεις τους, προσφέρουν μία μεγάλη γκάμα διακοσμητικών για πλακάκια κουζίνας, μπάνιου, τοίχου-δαπέδου και εξωτερικού χώρου.

Παραστάσεις τοίχου, διακοσμητικά σχέδια δαπέδου, listelli τοίχου, τρέσσες-ψηφίδες δαπέδου, torello τοίχου, κούρμπες-μουρέλο σκαλοπατιών, cotto σκαλοπάτια, νιπτήρες και αξεσουάρ μπάνιου κλασσικής και minimal γραμμής σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα στους χώρους που θέλετε να διακοσμήσετε.

Εδώ στο Studio Lena αναδεικνύουμε τους χώρους σας με την κατάλληλη διακόσμηση που εσείς επιλέγετε μέσα από την πληθώρα υλικών που σας προτείνουμε.
Με αγάπη και αφοσίωση στη διακόσμηση συνδυάζουμε την εμπειρία με την τεχνολογία και κάνουμε το όραμά σας πραγματικότητα.

Οι δικές σας προθέσεις και οι δικές μας προτάσεις οδηγούν σ’ένα αποτέλεσμα πέρα από κάθε προσδοκία.

Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Banner Δεξί 2 [200xX]
Banner Δεξί 1 [200xX]